Wet maatschappelijke ondersteuning - Jeugdwet

Website onderhoud - Content Beheer

Content marketing - Het optimaliseren van bestaande content

Bij elke tekst die je voor een webpagina schrijft, hoeft jij zichzelf in feite maar één vraag te stellen:

‘Wat wil ik dat de bezoeker gaat doen als hij/zij deze pagina heeft gelezen?’

Een website die doet wat hij moet doen:  "verkopen, overtuigen en informeren"

Zelf geen tijd om jouw ( zakelijke) website te onderhouden?

Majosa geeft advies en ondersteuning bij het optimaliseren van jouw bestaande website. Continue onderhoud aan jouw website is nodig om jouw zoekmachine posities te behouden, jouw bezoekers te blijven boeien én nieuwe bezoekers te werven.

Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de site is twee. 

Een bedrijf is vaak blij met hun website, maar het website onderhoud wordt vaak uitgesteld omdat op dat moment de actuele klant belangrijker is. Toch worden op deze manier veel potentiële klanten gemist. Bezoekers van een website zijn namelijk erg vluchtig en als er zaken op de website zijn die hen niet aanspreken dan klikken ze snel weer verder naar de concurrent. Ook verlaten ze voortijdig jouw site als deze niet meer helemaal werkt.

Een goed onderhouden website is hetzelfde als een goed onderhouden perceel of winkel.
Het is verstandig om jouw website goed te betrekken in het complete bedrijfsproces en in de PR.  Worden er nieuwe producten of diensten aangeboden en wordt dit in jouw reclame-uitingen meegenomen? Vergeet dan niet de website te onderhouden! Afhankelijk van de hoeveelheid nieuws dat jouw bedrijf naar buiten brengt en afhankelijk van het aantal nieuwe producten of diensten, is het slim om een agendapunt aan te maken voor het website onderhoud. Maak bijvoorbeeld elke 2 à 3 maanden een agendapunt aan om de website te controleren op oude berichten.

Website onderhoud door Majosa

Majosa in Heeten kan voor jou, jouw website onderhouden. Doordat ik deze taak specifiek op mij neem, weet je zeker dat de wijzigingen goed worden uitgevoerd en dat je altijd verzekerd bent van een website die 100% up-to-date is en voorzien is van een heldere content.  Het maakt niet uit waar jouw website is ondergebracht (Joomla, Wordpress etc.) en of jouw website wel of niet door Majosa gerealiseerd is.

Hoe werkt het;

Jij geeft wijzigingen aan mij door, daarbij kun je denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren, foto's, reclame toevoegen en zoekmachine optimalisatie, die ik vervolgens zo snel mogelijk doorvoer; Kleine inhoudelijke wijzigingen binnen 48 uur,  bij urgentie doe ik de wijzigingen direct.

Als jouw website actueel is en geen problemen vertoont, krijgt je

  • Meer (tevreden) bezoekers
  • Maakt je een professionele indruk
  • En bent je beter vindbaar

 

Website onderhoud kan eenmalig, maar ook volgens een onderhoudscontract.