Goedkoop & Responsive webdesign

Majosa in Heeten heeft de doelstelling goedkope websites te realiseren voor beginnende bedrijfjes, zzp-ers, verenigingen en stichtingen, etc

Professionele websites die betaalbaar zijn.

Jouw marketing en jouw product bepalen of jouw bedrijf een succes wordt.  Het design van jouw website is een vermenigvuldigings-factor daarvan!
Een mooi ontworpen en goed draaiende website is een niet meer weg te denken onderdeel geworden van marketing. Een website van jouw bedrijf die een
( potentiële ) klant 24-uur per dag op een eigen gekozen tijdstip kan raadplegen. Het is vaak de eerste plek waar men kennis maakt met jouw dienst of product.

 

Goedkope professionele website realisatie;

  • Voor een laag bedrag een professionele, moderne en gebruiksvriendelijke website.
  • Goedkope website, vooral heel aantrekkelijk voor zzp-ers & beginnende bedrijfjes.
  • Responsive  webdesign (website past zich aan elk scherm aan)
  • Goede tips voor uw vindbaarheid
  • Conversie gericht
  • Webteksten schrijven
  • Kwaliteit verzekerd

Eén website voor desktop, tablet en mobiel

Jij wilt een website (laten maken)...

...omdat je bent begonnen als zzp-e-er, je bent een (klein) bedrijfje, eenmanszaak of een stichting gestart...
Graag wil je bekendheid d.m.v. een website, maar je hebt een beperkt budget. Vaak betaal je voor een website € 1000.00 en meer en zijn er ook nog eens maandelijkse kosten aan verbonden, maar dat geld heb je (nog) niet. Toch wil je een professionele website, een die ook nog eens responsive is (zich aanpast aan elk scherm) en je wilt kwaliteit.  Je wilt met je website goed vindbaar zijn op het internet, want heb je geen bekendheid, dan verdien je ook niets!


Wat je nodig hebt als ondernemer is een gebruiksvriendelijke website die ontworpen is om potentiële klanten te boeien, in beeld te blijven en ze te verleiden tot het opnemen van contact met jou. Een goede website kan ook een goedkope website zijn, als de teksten maar goed zijn!  Ga in de voeten van de website-bezoeker staan, welke woorden zal een bezoeker  gebruiken om op jouw website te komen. Verwerkt deze woorden in de teksten. Een aantal keer op de website pagina. 
Bij elke tekst die je voor een webpagina schrijft, hoeft jij zichzelf in feite maar één vraag te stellen:
‘Wat wil ik dat de bezoeker gaat doen als hij/zij deze pagina heeft gelezen?’

Een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. 


Voorbereiding

Het is aan te raden je goed voor te bereiden. Welk doel heeft jouw website, welke doelgroep wil jij bereiken.
Je bouwt de website niet voor jezelf, maar voor jouw bezoekers. 

Domeinnaam

Majosa kan jou helpen bij het aanvragen van jouw domeinnaam. Heb je  nog geen domeinnaam dan is het verstandig eerst een websitehosting-pakket uit te kiezen. Een domeinnaam en webhosting koop je meestal in een keer bij een hosting-provider.

De prijzen voor een domeinnaam verschillen ook niet veel per aanbieder. Maar er zitten wél grote verschillen tussen de aangeboden webhosting-pakketten! Daarom is het heel belangrijk eerst goed na te denken waarom je een website wilt en wat die website precies voor jou moet doen, voordat je een keuze maakt voor een hosting provider. Majosa in Heeten richt zich op Advies, Ondersteuning, Hulp  en Budget (van goedkope professionele pakketten)

Jij hebt een domeinnaam, maar je wilt hem verhuizen naar een andere webhost. Lees meer